13X6 LACE FRONTAL WIG

€375,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschrijving

Deze frontal wig komt met een grotere frontal ten opzichte van de normale collectie. Waar je bij de normale collectie slechts tot zo'n 10cm vanaf je haarlijn tot aan het midden van je hoofd ruimte hebt om scheidingen te maken, is dat bij deze wig 15 cm. Je kunt dus diepere scheidingen maken!

Houdt er rekening mee dat een 13x6 wig wat groter valt. Het is aan te raden om daarom voor een capsize kleiner te kiezen.

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een kortere levertijd.

Houd er rekening mee dat de verzending wordt uitbesteed en uitgevoerd door externe partijen. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt.

Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen