1b/613 Blonde Natural Straight Closure Wig

€340,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschrijving

Deze closure wig komt in kleur 1b/613 blond. Dit is een basiskleur waarop geverfd kan worden. Je kunt ook deze kleur behouden, maar aangezien de tint nogal wat gelig is vinden de meeste van mijn klanten het mooier om het te verven.

Deze wig kan maximaal in lengte 26 inch besteld worden en komt met een transparante lace kleur. Je kunt kiezen uit de textures natural straight en body wave.

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd.

Houd er rekening mee dat de spoedservice wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen zoals DHL, Postnl en de kleurspecialist. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt. Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen