613 Blonde Body Wave Full Lace Wig

€765,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschrijving

Met een full lace wig kun je meerdere haarstijlen creeeren. Zoals een hoge staart omhoog, of vlechten over de gehele cap. Mibella's blonde full lace wigs komen standaard in 150% density en transparante lace

Nieuw met wigs? Neem dan de wig guide door 

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd.

Houd er rekening mee dat de spoedservice wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen zoals de zendkoeriers. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt. Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

| Amira

Het haar is zo prachtig, exact de volume dat ik wilde. Geen uitval wat ik belangrijk vind en heerlijk zacht. Ik heb het haar getoned naar asblond, geweldig mooi. De service is daarnaast top, ben erg tevreden ook met al mijn vragen na de aankoop die netjes zijn beantwoord, erg bedankt

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen