De nieuwe weave trend: raw hair

  • Geplaatst op
  • Door Kimberley Pietersz
  • 1
De nieuwe weave trend: raw hair

Raw hair is the new big thing!

Het is de nieuwe haarweave-mode: raw hair. Maar wat is raw hair precies? Raw hair, vertaald 'rauw haar' betekent dat het haar in pure staat is. Het is namelijk van een donor afgenomen (in tegenstelling tot virgin hair dat van meerdere donoren komt) en vervolgens gewassen en direct weave van gemaakt. Er zijn geen tussenprocessen aan de gang gekomen en ook heeft het haar geen siliconen laag eroverheen. Omdat dit haar zo in pure staat is, kan er ook meer mee gedaan worden. Houd je erg van gekke kleuren en wil je het haar verven? Dan is raw hair de perfecte oplossing.  

Met deze raw hair extensions zul je geen last meer hebben van klitten. De haarschubben zijn namelijk intact en in eenzelfde richting. Dit zorgt ervoor dat het haar makkelijk doorkambaar is.

Waar komt dit haar nou vandaan? Raw hair komt uit verschillende landen. De voornamelijkste landen zijn India, Vietnam en Cambodja. Daar groeien vrouwen hun haar speciaal om daar geld aan te kunnen verdienen wegens armoede. Zij krijgen hier weer een mooi bedrag voor terug. Het is om deze reden dat raw hair dan ook zo duur is.

Raw hair gaat jarenlang mee. Sommigen zweren er zelfs bij dat hun raw hair wel 5 jaar is meegegaan. Dat is de investering zeker wel waard.

Wil je graag raw hair uitproberen? Dan ben je bij Mibella Hair aan het juiste adres. Wij verkopen raw vietnamese hair dik van top tot punt. 


Kimberley Pietersz is CEO bij Mibella Hair. Zij schrijft over de laatste trends en ontwikkelingen die bij Mibella Hair plaatsvinden. Volg haar op Facebook


Reacties

  1. justina van vliet justina van vliet

    wow dat klinkt best chill Xd gebruikte tot nu altijd indian..
    zal er eens goed naar kijken

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »