Raw Virgin Hair vs. 100% Human Hair

  • Geplaatst op
  • Door Kimberley Pietersz
  • 0

Zoals jullie misschien al opgemerkt hebben, zijn er op de webshop twee verschillende kwaliteit haren te koop. Raw Virgin Hair en 100% Human Hair. Ik zal hieronder toelichten wat deze termen precies inhouden.

Wat is raw virgin hair?
Dit is de beste kwaliteit haar beschikbaar op de markt. Raw virgin hair komt van één donor en is chemisch onbewerkt haar. Daarnaast is het remy hair, wat betekent dat alle haarschubben intact zijn en in een richting lopen. Dit zorgt ervoor dat het haar minimale klitten zal hebben.

Raw virgin hair word geleverd in de natuurlijke haarkleur, en kan geverfd worden tot iedere kleur! Raw virgin hair blijft zacht na het verven. Alsnog raden wij aan om dit aan een professional over te laten.

Momenteel biedt Mibella Hair deze kwaliteit aan in: full lace wigs, front lace wigs, weave, frontals en closures.

Wat is 100% Human Hair?
Dit haar is menselijk haar zonder enige toevoeging van synthetische of dierlijke vezels. Dit type haar is non-remy hair. Dit betekent dat de haarschubben niet in een richting lopen en kan leiden dat het haar eerder gaat uitdrogen en klitten. Dit haar word daarom behandeld met siliconen om zijn zachtheid te behouden.

Het word ook sterk aangeraden om 100% human hair te blijven behandelen met siliconen gebaseerde producten, zoals silicon mix. Wij leveren 100% human hair in de natuurlijke kleur, en kan geverfd worden tot een maximale kleur #27. Wij raden aan om dit door een professional te laten doen.

Momenteel biedt Mibella Hair deze kwaliteit aan in: full lace wigs, 360 lace wigs en front lace wigs.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »