Body Wave Frontal Wig

€345,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Let op: Kies je voor een hogere volume? Dan komt er een percentage bovenop de prijs, de totaalprijs wordt pas berekend in de winkelwagen.

Beschrijving

Body wave is een subtiele slag dat in steil haar is verwerkt. De body wave texture houdt een krul goed vast. Na het wassen zal deze slag terugkomen.

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd.

Houd er rekening mee dat de (spoed)service wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt.

Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

| MiDushiBida

Echt hele mooie haren. Voor mijn dochter de 16 inch gekozen op advies van Mibella voor 2 bundles volume gekozen. Echt echt mooi!

| Muna

Geweldige kwaliteit, mooi vol en mooie punten. Kan direct zien dat dit gezond haar is

| Esmee

Van mijzelf ene blanke huid dus heb transparante lace besteld. Mengt heel mooi met de huid je ziet er vrijwel niets van

Wat ik minder vind is dat ik spoedlevering had gekozen en het toch niet op tijd is gekomen. Ik heb mijn geld voor de spoed terug en ik snap de reden ivm vertraging postnl maar toch. Daarom 3 sterren maar verder ben ik wel blij hoor

| Sas

Goed en zacht haar, met mooie pre plucked haarlijn. Tvreden

| Naomi

In een woord GEWEDIG. alweer 3a4 jaar klant van Mibella. Altijd geweldige kwaliteit en GEWELDIGE service. Ook al je ik een keer niet tevreden ben word het supersnel opgelost. Nieuwe frontal was te laat bij Mibella geleverd waardoor ik het niet meet optijd zou hebben. Is haar geweldige moeder naar het post sorteerdet rum gereden zodat ik optijd mijn frontal binnen heb. Wat wil je nog meer ‍♀️

4.6 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen