Caramel Blonde Closure Wig

€345,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschrijving

Deze frontal wig is een van Mibella's meest favoriete kleurcombinaties. Dit is een balayage wig met een lichtbruine ondertoon. 

Deze wig kan maximaal in lengte 26 inch besteld worden en komt met een transparante lace kleur. Je kunt kiezen uit de textures natural straight en body wave.

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Opmerkingen

Deze wig is geverfd vanaf 613 blond haar door een professional. Het is hierbij bijna niet te voorkomen dat er wat verfvlekken gemaakt worden in de frontal. Er wordt zoveel mogelijk gezorgd om deze vlekken minimaal te behouden. Rond de haarlijn zullen deze vlekken vrijwel niet voorkomen. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met het feit dat een kleuring altijd wat anders uitpakt, en nooit exact hetzelfde zal zijn. 

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 4-5 weken. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd van 2-3 weken.

Houd er rekening mee dat de spoedservice wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen zoals DHL, Postnl en de kleurspecialist. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt. Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor kleurcorrectie en/of reparatie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen