Caribbean Curly Closure Wig

€300,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Hoi,

 

Wat leuk dat jij een eigen wig wilt laten maken bij Mibella Hair. Ik kan begrijpen dat het nogal wat lastig is om de perfecte wig samen te stellen. Daarom ga ik jou zo uitgebreid mogelijk proberen te helpen bij alle verschillende opties.

 

Lengte

De lengtes van mijn wigs zijn aangegeven in inches. Hieronder kun je zien hoe deze lengtes ongeveer vallen. Houd er rekening mee dat iedereen een andere lichaamsbouw heeft, dus ook per persoon kan verschillen hoe de lengte exact zal vallen.

Bij Mibella meten we de zogenaamde “stretched length”. Dit houd in dat je het haar moet uitrekken om zijn werkelijke lengte te kunnen meten. Houd er dus rekening mee dat krullende wigs korter kunnen vallen ten opzichte van steile wigs in dezelfde lengte.

 

Volume

De volume van lace wigs kun je bepalen door het samen te stellen aan de hand van bundels. Elke bundel weegt 100 gram. Je kunt bij mij een wig laten maken met 2, 3, 4 of 5 bundels. Hoeveel bundels mooi zal zijn, ligt natuurlijk aan jouw eigen voorkeur.

Mijn advies per lengte is als volgt:

- 12 inch t/m 20 inch: twee bundels

- 22 inch t/m 30 inch: drie bundels

Houd er rekening mee, hoe voller jouw wig des te prijziger het zal zijn. Indien je meer dan 2 bundels qua volume neemt, wordt de prijs verhoogd met een percentage.

Bijvoorbeeld:

12 inch - twee bundels = €345 (standaard prijs)

12 inch - drie bundels = 345 + 25% = 345 x 1.25 = €431.25

12 inch - vier bundels = 345 + 50% = 345 x 1.5 = €517.50

12 inch - vijf bundels = 345 + 75% = 345 x 1.75 = €603.75

Helaas vind de totaalberekening niet op deze pagina zelf plaats, maar pas in de winkelwagen

 

Type wig

CLOSURE WIG

Bij een closure wig, heb je een haarlijn van linker wenkbrauwhoogte tot rechter wenkbrauwhoogte. Je kunt op het gebied van de closure overal een scheiding maken.  Het voordeel van closure wigs, is dat je geen lijm nodig hebt om de wig vast te maken. Door middel van een elastische band, zit de wig al stevig vast. Er hoeft dus niet perse geplakt te worden. Dit is daarom ook mijn favoriete keuze voor een wig. 

De groote van de closure is 4x4 inch: een gebied van 10 bij 10 cm. Op dit gehele gebied kun je dus scheidingen maken. Je bent dus niet gelimiteerd aan een middenscheiding, een subtiele zijscheiding kan ook!

 

Capsize

Als je niet zeker bent van je capsize, kun je het beste jouw hoofd even opmeten. Hieronder zie je een afbeelding hoe je je hoofd kunt meten. Let op, de maten in de tabel zijn in inches weergeven.

Doorgaans wordt medium het meest besteld bij mij. Het is trouwens niet erg als jouw wig later iets te groot blijkt te vallen. De cap kan eenvoudig kleiner gemaakt worden. Het is helaas niet mogelijk om een kleine capsize groter te maken.

 

Mocht je nog ergens vragen over hebben? Neem dan gerust contact met mij op via e-mail : [email protected] of whatsapp: 0631042000

Groetjes,

Kim Mibella

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen