Front Lace Wig Deep Wave Raw Virgin Hair

€260,00
Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: 5 werkdagen
RAW Deep Wave hair: chemisch onbewerkt krullend haar. Dit haar is afkomstig van een donor en alle haarschubben zijn in een richting, wat zorgt dat het haar klitvrij is!

Met een medium density van 130% bereik je een natuurlijk resultaat. De wig komt in een donkerbruine haarkleur.  De wig heeft een geplukte haarlijn en babyhaartjes. Zo kun jij onopvallend jouw deep wave front lace wig dragen! Ook heeft de wig van binnen een verstelbaar bandje, waarmee je de wig strakker kan maken. Daarnaast zitten er ook een aantal kammetjes aan de binnenkant van de wig, die je in je eigen vlechten kan schuiven voor meer houvast. Het gebruik van lijm of tape is hierdoor niet verplicht!


Density: 130%
Hair color: Natural brown 
Cap size: Medium 
Lace color: Medium brown
Type Wig: Front Lace Wig
Hair type: Raw Virgin Hair
Texture: Deep Wave (Steamed Curls)
Hairline: Pre plucked hairline with baby hairs
Cap construction:    Glueless cap with adjustable straps and combs
Can it be dyed:     Yes, to any color 
Lace type : French laceWat is raw virgin hair?

Dit is de beste kwaliteit haar beschikbaar op de markt. Raw virgin hair komt van een donor en is chemisch onbewerkt haar. Daarnaast is het remy hair, wat betekent dat alle haarschubben intact zijn en in een richting lopen. Dit zorgt ervoor dat het haar minimale klitten zal hebben.

Raw virgin hair word geleverd in de natuurlijke haarkleur, en kan geverfd worden tot iedere kleur! Raw virgin hair blijft zacht na het verven. Alsnog raden wij aan om dit aan een professional over te laten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »