Front lace wig

Met de front lace wig kan je aan de voorkant van de cap scheidingen maken. Je kunt de wig niet hoog in een staart opsteken, zoals bij de front lace- en 360 frontal lace wig, maar wel in een lage staart.

Wij zijn een van de weinig bedrijven die deze wig aanbieden met een 13x6" frontal. Met deze frontal is het mogelijk om zo'n 15 cm aan scheidingen te maken voorin de cap. Dit loopt ongeveer tot de helft van jouw hoofd. Dit verzekert jou ervan de dat weave banen niet snel zichtbaar zijn.

Veel front lace wigs die andere bedrijven verkopen worden gemaakt met een 13x2 frontal. Dit zorgt ervoor dat je geen diepe scheidingen kan maken in het haar. Dat staat erg onnatuurlijk.

100% Virgin Human Hair

Onze front lace wigs zijn gemaakt van 100% hoge kwaliteit virgin human hair. Dit betekent dat je van alles met het haar kan doen. Van verven tot wassen, steilen, fohnen, tangen en noem maar op. Je kunt zelfs met het haar gaan zwemmen of naar de sauna.

Natural hairline

Onze front lace wigs zijn op zo een manier gemaakt dat het erg natuurlijk oogt. Al onze lace wigs hebben namelijk de pre plucked hairline. Dit betekent dat je geen last meer zult hebben van een  rechte, dikke en onnatuurlijke haarlijn. De pre plucked hairline bootst de menselijke haarlijn na waardoor niemand zal zeggen dat je een pruik draagt!

Applicatiemethodes

Al onze front lace wigs zijn glueless. In de binnenkant van de cap zijn namelijk een aantal kammetjes bevestigd, die je zo in je eigen vlechten kunt schuiven. Daarnaast is er aan de onderkant van de cap een adjustable strap, waarmee je de wig kan verstellen en strakker maken.

Andere glueless bevestigings methodes zijn:

  • De bobby pin method
  • Het vastnaaien van jouw wig
  • Applicatie met Got2Be Glued Gel
  • De elastische band methode

Front lace wig bestellen

Wil jij graag een front lace wig bestellen, maar heb jij nog andere vragen over het kopen van een front lace wig? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Dat kan via de chatfunctie links onderin uw scherm. U kunt ook direct contact met ons opnemen via telefoon of whatsapp op 0631042000.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »