Full lace pruik

Een full lace pruik is een pruik dat volledig van lace is gemaakt. Je kunt met een full lace pruik scheidingen maken over het gehele haar, zonder dat het er nep uit zal zien. Daarnaast kun je het haar ook hoog in een staart opsteken.

100% Virgin Human Hair
De full lace pruiken bij Mibella Hair worden gemaakt van 100% virgin human hair van hoge kwaliteit. Je kunt het haar verven, steilen, tangen en wassen. Het haar is geschikt voor dagelijks gebruik. Met de juiste verzorging kan jouw lace pruik tot wel een jaar mee!

Natuurlijke look
Het is belangrijk dat jouw lace pruik er realistisch uit ziet. Onze lace pruiken worden gemaakt met een natuurlijke haarlijn, ookwel de pre plucked hairline genoemd. Met een pre plucked hairline hoef je niet meer onzeker te zijn dat anderen zien dat je een pruik draagt. In combinatie met de juiste lace kleur, smelt de wig als het ware met jouw eigen hoofdhuid.

Onze standaard wigs op voorraad hebben een volume van 130% density. Dit is het gemiddelde haarvolume van een persoon met wat voller haar. De haarlijn begint met een lage density, omdat een menselijke haarlijn ook wat dunner begint.

Applicatiemethodes
Onze wigs kun je zonder lijm of tape dragen. Er zijn kammetjes aan de binnenkant van de cap, die je in je eigen haar kunt schuiven voor meer houvast. Zo schuift de wig niet van je hoofd af. Ook zit er onderaan de cap een verstelbare bandje, waarmee de wig versteld kan worden naar de gewenste hoofdmaat.

Andere glueless methodes zijn:

  • De bobby pin methode : met kleine zwarte speldjes jouw wig vast maken.
  • Het vastnaaien van jouw wig aan jouw eigen haar
  • Applicatie met Got2B Glued Gel
  • De elastische band methode: een elastische band ingenaaid van oor tot oor.

Full Lace pruik bestellen
Wil jij ook een mooie lace pruik bestellen? Bij ons kun je full lace pruiken kopen in verschillende soorten en maten.

Heb jij meer vragen over full lace pruiken kopen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Je kunt ons e-mailen, bellen en zelfs whatsappen. Ook kun je gebruik maken van de chatfunctie rechts onderin uw scherm.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »