Full lace wig

Met een full lace wig kun je scheidingen maken over de gehele cap. Ook kun je het haar hoog in een staart opsteken. De full lace wig is namelijk volledig van lace gemaakt. Alle haartjes worden een voor een op het haar geknoopt, er worden geen gebruik gemaakt van weave banen. Je kunt dus de wig invlechten, zonder dat anderen de indruk hebben dat je een pruik draagt.

100% Virgin Human Hair
Onze full lace wigs worden gemaakt van 100% virgin human hair van hoge kwaliteit. Dit betekent dat je van alles met het haar kan doen. Je kan het haar namelijk verven, wassen, steilen, tangen, fohnen en noem maar op.

Natuurlijke look
Mibella Hair besteedt aandacht aan het natuurlijk eruit laten zien van jouw wig. Mibella Hair's full lace wigs worden gemaakt met de pre plucked hairline. Met een pre plucked hairline zal je geen last hebben van een rechte, dikke en onnatuurlijke haarlijn. De pre plucked hairline bootst namelijk de menselijke haarlijn na, waardoor de wig natuurlijker zal staan. De haarlijn is een belangrijke factor bij elke wig.

Daarnaast hebben al onze wigs een standaard volume van 130% density. Dit is het gemiddeld haarvolume van een persoon met iets voller haar. De haarlijn heeft een lagere volume in vergelijking tot de rest van de cap. Dit zorgt ook weer voor een natuurlijke look, omdat een haarlijn vanzelfsprekend wat dunner begint.

Applicatiemethodes
Al onze wig zijn glueless. Dit betekent dat je niet verplicht bent om het met lijm of tape te bevestigen. Er zijn namelijk kammetjes aan de binnenkant van de cap, die in je eigen vlechten geschoven kunnen worden. Zo zorg je ervoor dat de wig niet van je hoofd afschuift. Daarnaast zit er aan de onderkant van de cap een adjustable strap, waarmee je de wig kan verstellen naar de gewenste hoofdmaat.

Andere glueless methodes zijn:

  • De bobby pin method
  • Het vastnaaien van jouw wig
  • Applicatie met Got2Be Glued Gel
  • De elastische band methode

Full Lace wig bestellen
Wil jij graag een full lace wig bestellen? Bij Mibella Hair kun je verschillende full lace wigs kopen. Het bestelprocedure gaat als volgt:

Wil jij een andere density, haarkleur, capsize en/of lace kleur. Geef dit dan door in het opmerkingenveld.  Hier zijn mogelijk extra kosten aan verbonden, in dat geval nemen we direct na de bestelling contact met jou op. Houd er rekening mee dat door deze aanpassing de levertijd van jouw full lace wig langer kan duren.

Heb jij nog andere vragen over het kopen van een full lace wig? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Dat kan via de chatfunctie links onderin uw scherm. U kunt ook direct contact met ons opnemen via telefoon of whatsapp op 0631042000.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »