Haarmatten

Haarmatten, ookwel hair weave genoemd, zijn haarextensions die gebruikt worden ter verlenging voor jouw eigen haar. Haarmatten van Mibella Hair zijn 100% echt haar, dubbel gestikt, wegen 100 gram per stuk. Ze zijn voor alle haartypen geschikt en kunnen meerdere malen gebruikt worden.

Soorten

Virgin Hair

Virgin hair is echt human hair dat van meerdere haardonors komt. Deze haarmatten zijn alsnog van goede kwaliteit. Je kunt dit haar krullen, steilen en verven. Het haar is zijdezacht en kan met de juiste verzorging tot wel 1 jaar mee.

Raw Hair

Raw hair, ook wel remy hair is chemisch onbehandeld haar dat van een donor komt. De haarschubben zijn intact wat betekent dat het haar niet snel zal klitten. Dit haar is de beste kwaliteit op de markt en daarom ook wat prijziger.

Raw hair is uitermate geschikt voor meerdere malen blonderen en verven. Door de hoge kwaliteit van dit haar, kan het jarenlang mee. Onze raw hair haarmatten zijn double drawn, wat inhoud dat de bundels van top tot punt erg dik zijn.

Hoeveel heb ik nodig?

Hoeveel je precies nodig hebt, hangt af van een aantal factoren. Wil je alleen meer volume toevoegen aan je haar, dan kun je een haarmat kopen. Wil je een verlenging? Dan moet je minstens twee bestellen. Wil je de haarverlenging combineren met volume, dan raden we aan om minstens drie haarmatten te kopen.

Hoe moet ik het bevestigen?

Je kunt haarmatten laten plaatsen in je eigen haar op de volgende manieren:

  • Door middel van een strak vlechtje op de hoofdhuid kun je de haarmat daaraan vast laten naaien. Dit proces wordt ook wel weaven genoemd.
  • Bij deze methode worden de haarmatten bij de aanzet vastgelijmd aan het eigen haar.
  • Clip ins. Door zelf clipjes toe te voegen aan de haarmatten, kun je het vastclippen aan jouw eigen haar op elk gewenst moment.

Haarmatten bestellen?

Wil jij graag bij ons haarmatten kopen? Dit kan je doen bij ons op de webshop. Heb je nog ergens vragen over? Dan kun je jou vraag stellen door middel van de chat functie rechts onderin.  Wil je liever telefonisch contact? Dat kan ook! Wij zijn bereikbaar op telefoon en whatsapp op 0631042000.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »