Haarwerken

Of u nou op zoek bent naar een oplossing voor uw (tijdelijke) kaalheid of gewoonweg voor modieuze redenen een ander kapsel wilt, dan is een haarwerk een perfecte oplossing voor u!

Mibella Hair biedt verschillende soorten haarwerken aan van echt haar, die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Onze haarwerken zijn geschikt voor zowel vrouwen, mannen en kinderen.

Wij vinden het erg belangrijk dat een haarwerk er realistisch en natuurlijk uitziet. Wij bieden daarom lace wigs aan. Lace wigs worden gemaakt van een dun stukje gaas, dat als het ware met jouw eigen huid samensmelt. Lace wigs zijn de meest natuurlijke soort haarwerken die er bestaan. Lace wigs komen in verschillende varianten:

Front lace wig
Dit is de populairste variant. Deze wig heeft een cap constructie met lace tot aan de helft van de cap. De rest van de cap bestaat uit vastgenaaide weave banen. Je kunt met deze wig vooralsnog een natuurlijk effect bereiken.

Full lace wig
Deze wig heeft lace over de volledige cap. Dit staat toe dat de wig, mits er voor een juiste applicatiemethode word gekozen, in een hoge staart gedragen kan worden. Daarnaast kun je scheidingen over de gehele cap maken.

360 lace wig
Deze wig is een combinatie van de full- en front lace wig in een. De wig heeft namelijk lace rondom de gehele haarlijn. Daarnaast kun je de wig ook in een hoge staart dragen.

Haarwerk kopen?

Wil jij een haarwerk bij ons kopen, maar heb je nog ergens hulp bij nodig? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken via 0631042000 of info@mibellahair.com

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »