HD LACE FRONTAL WIG

€375,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

UPDATE 13-12-2019: Echte HD lace is erg schaars en is momenteel bijna niet meer te verkrijgen. Er zijn nog enkele 16" HD frontals in mijn voorraad. Je kunt dus nog een HD lace wig bestellen, houd er rekening mee dat deze met een frontal van maximaal 16 inch wordt geleverd. Dit is te combineren met maximaal 22". Vanaf 24" is het verschil helaas te groot. 

Beschrijving

HD lace is een nieuwe type lace dat medio 2019 erg populair is geworden. Dit is een dunne type swiss lace, wat beter mengt met je huid. Houd er rekening mee dat deze type lace ook fragieler is, omdat het van dunner lace gemaakt is. HD lace komt in een lichtbruine lace kleur, maar omdat het zo dun is mengt het vrijwel met de meeste huidskleuren. Houd er rekening mee dat alleen steil en body wave in HD lace beschikbaar zijn.

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een kortere levertijd.

Houd er rekening mee dat de verzending wordt uitbesteed en uitgevoerd door externe partijen. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt.

Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »