Honey Brown Closure Wig

€345,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschrijving

Deze closure wig is een van Mibella's meest favoriete kleurcombinaties. Dit is een ombre highlighted wig en komt met een warme ondertoon.

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Opmerkingen

Deze wig wordt ontkleurd vanaf een donkerbruine haarkleur. Hierbij komen warme tonen naar voren. Deze wig heeft dus geen koude tonen. Houd er rekening mee dat een kleuring nooit exact hetzelfde kan uitpakken als op de foto.

Indien je kiest voor body wave, kan het zijn dat de slag wordt verminderd door het ontkleuren. De slag is dus minder zichtbaar dan normaal.

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 4-5 weken. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd van 2-3 weken.

Houd er rekening mee dat de spoedservice wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen zoals DHL, Postnl en de kleurspecialist. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt. Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor kleurcorrectie en/of reparatie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen