Honey Butterscotch Frontal Wig

€495,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Let op: Kies je voor een hogere volume? Dan komt er een percentage bovenop de prijs, de totaalprijs wordt pas berekend in de winkelwagen.

Beschrijving

Deze wig is nieuw op de website. Het is een asbruine wig met lichtblonde highlights erin verwerkt. Deze wig kan maximaal in lengte 26 inch besteld worden. Je kunt kiezen uit de textures natural straight en body wave.

De wig op de hoofdafbeelding is 20 inch en heeft '2 bundles volume'.

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Opmerkingen

Er moet rekening gehouden worden met het feit dat een kleuring altijd anders uitpakt, en nooit exact hetzelfde zal zijn. Op iedere beeldscherm wordt de kleur anders weergeven. De foto op de hoofdafbeelding dient daarom als indicatie.

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 4-6 weken. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een kortere levertijd.

Houd er rekening mee dat de verzending en kleuring wordt uitbesteed en uitgevoerd door externe partijen. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt.

Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor kleurcorrectie en/of reparatie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen