Jet Black Raw Vietnamese Natural Straight

€75,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: Voor 15.00 besteld, morgen in huis!

NIEUW: Jet Black Vietnamese Hair - puur zwart, verven is niet meer nodig!

Kun je iets meer vertellen over dit product?

Dit is de meestverkochte weave op mijn webshop. Dit komt doordat het haar volume heeft door de gehele lengte heen: voller in de punten. Om deze volume te bereiken wordt er haar van 2-3 donors gebruikt in één bundel. Hierdoor is dit haar minder geschikt om te kleuren.

Wat is het verschil met raw indian?

Op de webshop is er ook een andere variant natural straight verkrijgbaar: natural straight indian hair. Een raw indian bundel komt slechts van 1 donor af. Dit haar is daarom meer geschikt om te kleuren en behoudt ook zachtheid. Wil jij dus toch jouw bundels gaan kleuren, kies dan liever voor raw indian natural straight hair.

Hoeveel bundels zal ik nodig hebben?

Een bundel weegt gemiddeld 95-100 gram. Hoeveel bundels je nodig hebt is afhankelijk van je eigen voorkeur. Als je slechts een opvulling wilt, kunnen 1 á 2 bundels al genoeg zijn. Voor een volledig hoofd heb je vaak minimaal drie nodig. Daarnaast moet er rekening mee gehouden worden: des te langer de bundel, des te minder vol.

Mijn klanten bestellen het vaakst deze combinatie:

12 inch t/m 16 inch : 2 bundels of meer
18 inch t/m 26 inch : 3 bundels of meer
28 inch t/m 30 inch : 4 bundels of meer

Wat nou als ik het haar toch niet mooi vind?

Je bent vrij om dit haar te bekijken en voelen bij ontvangst. Mocht het niet naar wens zijn of wil je toch een andere texture? Dat is geen probleem. Laat dit dan even weten, want je mag namelijk op mijn kosten retourneren! Let op: knip de bundel niet open, want dan vervalt je retourrecht!

Hoe kan ik dit haar het best verzorgen?

Het haar is van super kwaliteit, maar het is altijd goed om je eigen steentje bij te dragen in de verzorging. Ikzelf vind het fijn om gebruik te maken van de silicon mix argan oil lijn. Om specifiek te zijn: shampoo, treatment en hair polisher. Deze producten kun je hier aanschaffen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen