Kinky Curly

€80,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis!

Kun je iets meer vertellen over dit product?

Kinky Curly is een mooie afro-krullende texture. Deze texture is veruit het moeilijkste om te onderhouden. Vanwege zijn fijne en kwetsbare aard, vereist het VEEL hydraterende en constant onderhoud om het gezond en presentabel te houden. Kinky curly is daarom alleen aan te raden aan dames die verstand hebben van hoe ze met afrokrullend haar om moeten gaan.

Hoeveel bundels zijn er nodig?

Een bundel weegt gemiddeld 95-100 gram. Hoeveel bundels je nodig hebt is afhankelijk van je eigen voorkeur. Als je slechts een opvulling wilt, kunnen 1 á 2 bundels al genoeg zijn. Voor een volledig hoofd heb je vaak minimaal drie nodig. Daarnaast moet er rekening mee gehouden worden: des te langer de bundel, des te minder vol.

Mijn klanten bestellen het vaakst deze combinatie:

12 inch t/m 16 inch : 2 bundels of meer
18 inch t/m 26 inch : 3 bundels of meer
28 inch t/m 30 inch : 4 bundels of meer

Wat nou als ik het haar toch niet mooi vind?

Je bent vrij om dit haar te bekijken en voelen bij ontvangst. Mocht het niet naar wens zijn of wil je toch een andere texture? Dat is geen probleem. Laat dit dan even weten, want je mag namelijk op mijn kosten retourneren! Let op: knip de bundel niet open, want dan vervalt je retourrecht!

Hoe kan ik dit haar het best verzorgen?

Het haar is van super kwaliteit, maar het is altijd goed om je eigen steentje bij te dragen in de verzorging. Ikzelf vind het fijn om gebruik te maken van de silicon mix argan oil lijn. Voor kinky curly om specifiek te zijn: shampoo, treatment en leave in conditioner. Deze producten kun je hier aanschaffen.

| Joy

Op advies van Kim deze aangeschaft. Het past mooi bij mijn eigen haar! Lijkt net echt. Erg mooi en kan voelen dat dit kwaliteit is.

| Mimi

De krullen zijn wel wat uitgezakt na het ontkleuren dat is wel minder, maar de kleur heeft goed gepaktg en het haar is zacht gebleven.

| Djamara

Erg mooi, deze textuur sluit goed aan bij mijn eigen haar. Ik heb een bundel gebruikt om extra volume toe te voegen. In een word, prachtig!

4.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen