Lace pruik

Een lace pruik wordt met de hand gemaakt. Haartjes op een deze pruik zijn namelijk handgeknoopt op een stuk monofilament (gaas). Doort het gebruikt van dit materiaal, smelt de pruik als het ware met jouw eigen hoofdhuid. Hierdoor wekt een lace pruik de illusie dat het haar direct uit jouw hoofdhuid groeit.

Soorten

Front lace pruik
Deze pruiken worden het meest verkocht en is ideaal voor een beginner. Je kunt met deze pruik tot zo’n 15 cm vanaf de haarlijn scheidingen maken. Het haar kan ook in een lage staart gedragen worden.

Full lace pruik
Deze pruiken zijn wat meer voor gevorderden. Door middel van de juiste applicatie methode, kun je de wig in zowel een hoge als een lage staart dragen. Daarnaast kun je scheidingen maken over het gehele hoofd. 

360 lace pruik
Dit is een combinatie van de full- en front lace pruik. Je kunt namelijk genieten van scheidingen tot zo een 10 cm vanaf de haarlijn. Je kunt deze pruiken in zowel lage als hoge staarten dragen.

Bevestigen
Lace pruiken kunnen op veel manieren vastgemaakt worden. Wil jij liever dat jouw pruik wekenlang blijft zitten? Dan raden wij jou aan om het te laten bevestigen door middel van lijm, tape of vastnaaien.

Wil jij liever jouw pruik elke dag af kunnen doen? Dan kun je het bevestigen door Got2Be glued gel/haarspray, elastische band of bobby pins.

Heb jij hulp nodig bij het vastmaken van jouw pruik? Dan helpen wij jou daar graag mee. Sinds kort bieden wij namelijk ook bevestiging aan.

Levensduur
Een lace pruik kan gemiddeld tot wel twaalf maanden meegaan. De levensduur is echter afhankelijk van jouw eigen verzorging. Wij raden het volgende aan:

  • Maak gebruik onze silicon mix haarverzorgingsproducten. Zo blijft het haar zacht
  • Slaap liever niet met het haar. Doe je dit wel? Kam het haar rustig uit en vlecht het haar in vier a vijf stukken. Gebruik vervolgens een satijnen doek of kussensloop.
  • Bij het uitkammen van het haar, is het verstandig om het haar bij de aanzet stevig vast de houden met een hand. Zo voorkom je dat haren eruit getrokken worden.
  • Neem je tijd bij het verzorgen en uitkammen van jouw haar. Behandel het haar nog beter dan dat je jouw eigen haar zou behandelen.

Bestellen

Wil jij graag een lace pruik bestellen? Dan ben je bij Mibella Hair aan het juiste adres. Onze lace pruiken zijn van hoogwaardig kwaliteit. Door middel van goede afspraken met onze leverancier bieden wij scherpe tarieven aan.

Bestel vandaag nog bij ons en profiteer van de volgende voordelen:

  • 14 dagen herroepingsrecht
  • 30 dagen kwaliteitsgarantie
  • 24/7 klantondersteuning
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »