Lace wig

Een lace wig is een pruik dat (deels) met de hand gemaakt wordt. De haartjes worden een voor een geknoopt op een stuk zeer fijn gaas. Er is voor dit materiaal gekozen omdat gaas de illusie kan geven alsof het haar daadwerkelijk uit de hoofdhuid groeit.

Deze wigs zijn niet alleen bestemd voor mensen met haaruitval door een ziekte. Er zijn enorm veel mensen die wigs dragen voor plezier. Deze wig heeft namelijk vele voordelen. Je kunt van haarstijl veranderen wanneer je dat wilt zonder daarmee je eigen haar te beschadigen.

Verschillende soorten

Lace wigs zijn er in verschillende soorten en maten. Hierdoor kan het voor een beginner nogal verwarrend zijn om onderscheid te maken tussen de verschillende varianten. Daarom zullen wij die hieronder voor jou uitleggen.

Full lace wigs
Met deze wig kun je scheidingen maken over de gehele wigcap en het haar ook nog eens hoog in een staart opsteken. Deze wig heeft namelijk een cap dat geheel van lace is gemaakt, waarop alle haartjes individueel zijn geknoopt. Bij deze wig worden er geen weave bundels op de cap genaaid.

Front lace wigs
Met deze wig kun je scheidingen maken tot aan de helft van de wigcap. Je kunt het haar daarnaast ook in een lage staart dragen.

Wij bieden als enige van Nederland deze wig aan met een grotere 13x6” frontal. Dit betekent dat je diepere scheidingen kan maken dan bij een gebruikelijke front lace wig.

360 lace wigs
Deze wig is een combinatie van de full lace en front lace. De wig heeft namelijk rondom de gehele haarlijn lace materiaal. Hierdoor kun je jouw wig in een hoge staart dragen.

Lace wig bestellen

Wil jij graag een lace wig bestellen? Bij Mibella Hair kun je de bovenstaande lace wigs kopen. Heb jij nog andere vragen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Dat kan via de chatfunctie links onderin uw scherm. U kunt ook direct contact met ons opnemen via telefoon of whatsapp op 0631042000.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »