360 Lace Wigs

Nieuw in ons assortiment: 360 lace frontal wig

Ben jij ook zo verliefd op de nieuwe 360 frontal? Laat jij jouw 360 frontal samen met bundels bevestigen bij een hairstylist of laat je er zelfs een wig van maken? Dit kan erg veel geld, moeite en tijd kosten. Wij hebben daarom de perfecte oplossing voor jou!

De perfecte combinatie van de full lace- en front lace wig ineen!

Wij hebben een splinternieuw product in ons assortiment dat de bovenstaande zorgen weghaalt: de 360 lace frontal wig. Een van de nieuwste ontdekkingen in de lace wigs branche vanaf nu ook bij ons beschikbaar. Het is de perfecte combinatie van de front lace wig en de full lace wig ineen.

Wat is een 360 lace frontal wig?

De 360 lace frontal wig heeft rondom het gehele haarlijn lace, zoals de full lace wig dat ook heeft. Dit zorgt ervoor dat je het haar hoog in een staart kunt opsteken. Daarnaast heeft de 360 lace frontal wig in het midden een gedeelte waar bundels bevestigd zijn, zoals de front lace wig dat heeft. 

Wees in controle over de volume van je wig

Wij leveren de 360 lace frontal wigs standaard in 130% density. Mocht jij een hoger volume willen, dan kun je dat aan ons doorgeven. Je kunt ook kiezen voor een lage density op de frontal en een hoge density in het midden waar de bundels gevestigd zijn. Let op: een hogere density heeft extra kosten, omdat er meer haar gebruikt moet worden. 

Weet jij niet zeker welke density bij jou past? Dan raden wij aan om eerst 130% density aan te schaffen. Mocht jij achteaf toch meer volume willen, dan kun je altijd nog zelf de density aanpassen door extra bundels op de 360 lace frontal wig te naaien of plakken. Op deze manier ben jij in controle over de hair density van jouw eigen wig!

Het haar opsteken in een hoge staart? Dat kan!

Het is een bekend probleem. De front lace wig kan niet in een hoge staart gedragen worden, dit vinden wij natuurlijk allemaal erg vervelend. Een oplossing daarvoor is de aanschaf van een full lace wig, maar dit is weer erg prijzig. De 360 lace frontal wig bied een oplossing voor dit probleem. Bij Mibella Hair kun je deze wig namelijk voor een koopje aanschaffen en het kan ook nog eens in een hoge staart, yay!

Wat zijn de voordelen van een 360 lace frontal wig?

Dit zijn de voordelen van een 360 lace frontal wig:
 
  • Je kunt het haar in een (hoge) staart zetten
  • Je bent in controle over de hair density
  • Je hebt minder last van haaruitval t.o.v. de full lace wig
  • Je hebt meer keuze in styling t.o.v. de front lace wig

360 lace frontal wig bestellen?

Wil jij een 360 lace frontal wig bestellen, maar heb je nog een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen al jouw vragen beantwoorden
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »