Front Lace Wigs

Front lace wigs

Met de front lace wig kan je aan de voorkant van de cap scheidingen maken. Je kunt de wig niet hoog in een staart opsteken, zoals bij de full lace- en 360 frontal lace wig, maar uiteraard wel in een lage staart!

De gewoonlijke front lace wig wordt gemaakt met een 13x2 frontal. Dit zorgt ervoor dat je geen diepe scheidingen kan maken in het haar. Dat staat erg onnatuurlijk. Wij zijn een van de weinig bedrijven die deze wig aanbieden met een 13x6" frontal. Met deze frontal is het mogelijk om zo'n 15 cm aan scheidingen te maken voorin de cap. Dit loopt ongeveer tot de helft van jouw hoofd. Dit verzekert jou ervan de dat weave banen niet snel zichtbaar zijn.

100% Human Hair

Onze front lace wigs zijn gemaakt van 100% hoge kwaliteit virgin human hair. Dit betekent dat je van alles met het haar kan doen. Van verven tot wassen, steilen, fohnen, tangen en noem maar op. Je kunt zelfs met het haar gaan zwemmen of naar de sauna. 
 

Natuurlijke look

Onze front lace wigs zijn op zo een manier gemaakt dat het erg natuurlijk oogt. Al onze lace wigs hebben namelijk de pre plucked hairline. Dit betekent dat je geen last meer zult hebben van een  rechte, dikke en onnatuurlijke haarlijn. De pre plucked hairline bootst de menselijke haarlijn na waardoor niemand zal zeggen dat je een pruik draagt!

Geen lijm of tape nodig

Al onze wigs zijn glueless. In de binnenkant van de cap zijn namelijk een aantal kammetjes bevestigd, die je zo in je eigen vlechten kunt schuiven. Daarnaast is er aan de onderkant van de cap een adjustable strap, waarmee je de wig kan verstellen en strakker maken.

Onder glueless bevestigings methodes zijn:

  • applicatie met got2be glued gel
  • naaien van jouw wig
  • de elastische band methode 


 

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »