Loose Wave Frontal Wig

€345,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Let op: Kies je voor een hogere volume? Dan komt er een percentage bovenop de prijs, de totaalprijs wordt pas berekend in de winkelwagen.

Kun je iets meer vertellen over dit product?

Loose wave is een diepe slag verwerkt in het haar. Het is een goed alternatief als je geen body wave wilt en ook net geen krullen.

Het model op de hoofdafbeelding draagt een 24 inch frontal wig met medium volume. Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig help door.

Dit haar van zeldzame kwaliteit en is ook goed geschikt om te kleuren. Houd er rekening mee des te lichter je gaat met de kleur, des te meer de texture uitzakt.

Hoe kan ik dit haar het best verzorgen?

Het haar is van super kwaliteit, maar het is altijd goed om je eigen steentje bij te dragen in de verzorging. Ikzelf vind het fijn om gebruik te maken van de silicon mix argan oil lijn. Om specifiek te zijn: shampoo, treatment en hair polisher. Deze producten kun je hier aanschaffen.

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd.

Houd er rekening mee dat de (spoed)service wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt.

Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen