Moroccan Curly Frontal Wig

€365,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Hoi,

 

Wat leuk dat jij een eigen wig wilt laten maken bij Mibella Hair. Ik kan begrijpen dat het nogal wat lastig is om de perfecte wig samen te stellen. Daarom ga ik jou zo uitgebreid mogelijk proberen te helpen bij alle verschillende opties.

 

Lengte

De lengtes van mijn wigs zijn aangegeven in inches. Hieronder kun je zien hoe deze lengtes ongeveer vallen. Houd er rekening mee dat iedereen een andere lichaamsbouw heeft, dus ook per persoon kan verschillen hoe de lengte exact zal vallen.

Bij Mibella meten we de zogenaamde “stretched length”. Dit houd in dat je het haar moet uitrekken om zijn werkelijke lengte te kunnen meten. Houd er dus rekening mee dat krullende wigs korter kunnen vallen ten opzichte van steile wigs in dezelfde lengte.

 

Volume

De volume van lace wigs kun je bepalen door het samen te stellen aan de hand van bundels. Elke bundel weegt 100 gram. Je kunt bij mij een wig laten maken met 2, 3, 4 of 5 bundels. Hoeveel bundels mooi zal zijn, ligt natuurlijk aan jouw eigen voorkeur.

Mijn advies per lengte is als volgt:

- 12 inch t/m 20 inch: twee bundels

- 22 inch t/m 30 inch: drie bundels

Houd er rekening mee, hoe voller jouw wig des te prijziger het zal zijn. Indien je meer dan 2 bundels qua volume neemt, wordt de prijs verhoogd met een percentage.

Bijvoorbeeld:

12 inch - twee bundels = €345 (standaard prijs)

12 inch - drie bundels = 345 + 25% = 345 x 1.25 = €431.25

12 inch - vier bundels = 345 + 50% = 345 x 1.5 = €517.50

12 inch - vijf bundels = 345 + 75% = 345 x 1.75 = €603.75

Helaas vind de totaalberekening niet op deze pagina zelf plaats, maar pas in de winkelwagen

 

Type wig

FRONTAL WIG 

Bij een frontal wig (ookwel genoemd: front lace wig, lace front wig, lace frontal wig) heb je een haarlijn van oor tot oor. Je kunt op het gebied van de frontal overal een scheiding maken.  

Het voordeel van frontal wigs, is dat je een natuurlijkere effect kunt bereiken. Je kunt meer haarstijlen creeeren, zoals een halve hoge staart omhoog. Bij frontal wigs is het helaas wel zo dat het mooier blijft als je de wig laat plakken. Dit kan met got2b glued gel en spray, maar ook met een stevige lace wig lijm.

Er zijn twee verschillende types frontals die ik aanbied:

- 13x4 inch: 33 bij 10 cm (meest gekozen)
- 13x6 inch: 33 bij 15 cm

 

Ook adviseer ik nu om een meetlint erbij te pakken, omdat de grootte op de foto niet in verhouding is met de werkelijkheid. In het echt zijn de frontals namelijk wat groter.

 

 

Texture

Ik bied de volgende textures aan:

  • Silky straight
  • Body Wave
  • Loose Wave: gaat maximaal tot 26 inch
  • Moroccan Curly: gaat maximaal tot 26 inch
  • Caribbean Curly
  • Kinky Curly
  • Kinky Straight

Als je wilt weten hoe deze textures eruit zien, kun je het beste even een kijkje nemen op onze instagram pagina.

 

Lace color / Lace Type

Om een lace wig perfect te laten blenden met je huid, heb je ook de juiste lace kleur nodig.

Als je van jezelf een lichte huidskleur hebt. Dan is het verstandig om de transparante lace kleur te kiezen. Houd er rekening mee dat alleen steil, body wave en caribbean curly momenteel in de transparante lace kleur verkrijgbaar zijn

Als je een donkere huidskleur hebt. Dan is het verstandig om voor medium brown lace kleur te gaan. Alle textures zijn beschikbaar in medium brown lace kleur.

Ook bied ik sinds medio 2019 een nieuw product aan, genaamd HD lace. Dit is een dunne type swiss lace, wat beter mengt met je huid. Houd er rekening mee dat deze type lace ook fragieler is, omdat het van dunner lace gemaakt is. HD lace komt in een lichtbruine lace kleur, maar omdat het zo dun is mengt het vrijwel met de meeste huidskleuren. Houd er rekening mee dat alleen steil, body wave en caribbean curly momenteel in HD lace verkrijgbaar zijn

Twijfel je tussen de lace kleur? Je kunt altijd beter een te lichte lace kleur kiezen dan een te donkere. Een lichte lace kleur kan namelijk nog donkerder gemaakt worden met behulp van verschillende technieken. Te donkere lace kan helaas niet lichter gemaakt worden.

 

Capsize

Als je niet zeker bent van je capsize, kun je het beste jouw hoofd even opmeten. Hieronder zie je een afbeelding hoe je je hoofd kunt meten. Let op, de maten in de tabel zijn in inches weergeven.

Doorgaans wordt medium het meest besteld bij mij. Het is trouwens niet erg als jouw wig later iets te groot blijkt te vallen. De cap kan eenvoudig kleiner gemaakt worden. Het is helaas niet mogelijk om een kleine capsize groter te maken.

 

Mocht je nog ergens vragen over hebben? Neem dan gerust contact met mij op via e-mail : [email protected] of whatsapp: 0631042000

Groetjes,

Kim Mibella

| Munit

Beste quality hair

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen