Moroccan Curly

€85,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis!

Kun je iets meer vertellen over dit product?

De moroccan curly is één van de meestverkochte krullende textures op de website. Dit haar is gemaakt met 100% raw unprocessed hair en komt van één donor per bundel. Met een stoombehandeling zijn er permanente krullen in gevormd. Na steilen en wassen zullen deze krullen terugkomen.

Het voordeel van stoombehandeld (ookwel steam processed) krullen, is dat je zeker weet dat iedere bundel dezelfde krulpatroon heeft. Bij een natural curl - zonder stoom proces - is een bundel elke keer net wat anders. Mocht je toch haar willen dat geen stoombehandeling heeft ondergaan, klik dan hier voor onze natural curl weave.

Dit haar van zeldzame kwaliteit en is ook goed geschikt om te kleuren. Houd er rekening mee des te lichter je gaat met de kleur, des te meer de krulpatroon uitzakt.

Hoeveel bundels zal ik nodig hebben?

Een bundel weegt gemiddeld 95-100 gram. Hoeveel bundels je nodig hebt is afhankelijk van je eigen voorkeur. Als je slechts een opvulling wilt, kunnen 1 á 2 bundels al genoeg zijn. Voor een volledig hoofd heb je vaak minimaal drie nodig.

Mijn klanten bestellen het vaakst deze combinatie:

12 inch t/m 16 inch : 2 bundels of meer
18 inch t/m 26 inch : 3 bundels of meer

Wat nou als ik het haar toch niet mooi vind?

Je bent vrij om dit haar te bekijken en voelen bij ontvangst. Mocht het niet naar wens zijn of wil je toch een andere texture? Dat is geen probleem. Laat dit dan even weten, want je mag namelijk op mijn kosten retourneren! Let op: knip de bundel niet open, want dan vervalt je retourrecht!

Hoe kan ik dit haar het best verzorgen?

Het haar is van super kwaliteit, maar het is altijd goed om je eigen steentje bij te dragen in de verzorging. Ikzelf vind het fijn om gebruik te maken van de silicon mix argan oil lijn. Om specifiek te zijn: shampoo, treatment en leave in conditioner. Deze producten kun je hier aanschaffen.

Vragen?

Is er iets niet duidelijk? Dan mag je altijd contact met mij opnemen. Dit kan via whatsapp en/of telefoon: 0631042000 of [email protected]

| T.

De krul is mooi, ik ben tevreden

| Rome

Mooi haar, perfecte krul

| Sasha

Mooie krullen, dat mooi match met mijn eigen haren .

| Lucette

Ik komt uit Eindhoven ik heb mijn haar bestel bij mibella ,de haar is goed prachtige ik heb combinatie curly met Marokkaanse haar heel ,ik ben heel erg tevreden

| Didi

Heel erg mooi. Ben er super blij mee, bedankt !

5 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen