Raw Indian Natural Straight U Part Wig

€195,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Let op: Kies je voor een hogere volume? Dan komt er een percentage bovenop de prijs, de totaalprijs wordt pas berekend in de winkelwagen.

Beschrijving
Een U Part Wig is een pruik met een opening bovenop, in de vorm van de letter 'u'. Deze opening is bedoelt om je eigen haren vrij te laten. Dit zorgt voor een natuurlijkere look ten opzichte van lace wigs, omdat je je eigen haarlijn gebruikt.

Een U Part wig is makkelijk op en af te zetten iedere dag, door middel van handig geplaatste kammetjes in de cap. Je kunt deze kammetjes schuiven in je eigen haren, waardoor de pruik beter houvast heeft. Het is eventueel mogelijk om te kiezen voor clips in plaats van kammetjes.

Deze type wigs zijn dus alleen geschikt voor dames die genoeg haar bovenop hebben. Wees er ook zeker van dat jouw eigen haar matcht qua structuur en kleur.

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd.

Houd er rekening mee dat de (spoed)service wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt.

Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

| Mia

Top service en geweldige kwaliteit. Wauw ben er al 8 maanden mee verder en elke keer na wassen komt het weer tot leven!

| Medina

Doordat ik een ziekte heb (alopecia areata) en kale plekken, is het voor mij niet te doen om een goede styliste te vinden die mij haar kan verkopen waar ik echt tevreden mee ben. Totdat ik bij Mibella Hair kwam. Zij is zo betrokken, lief en snel in haar werk! Aan de hand van mijn foto’s van mijn kale plekken wist zij precies wat ik nodig had. Het haar is zo fijn, soepel en erg makkelijk in omgang. Ik heb mijn U-part wig van 66cm en 200gram nu al bijna 2 maanden en kan niet meer zonder! Ze is een hele lieve vrouw en zo begripvol naar anderen toe. Top service ❤️

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen