Ombre Pink Frontal Wig

€445,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschrijving

Dit is een ombre wig dat van paars overloopt in een donkerroze kleur. Deze wig kan maximaal in lengte 26 inch besteld worden en komt met een transparante lace kleur. Je kunt kiezen uit de textures natural straight en body wave.

Deze wig wordt geverfd door styliste Latesha Palmer, die ook de wig op de afbeelding heeft geverfd.

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Opmerkingen

Er moet rekening gehouden worden met het feit dat een kleuring altijd wat anders uitpakt, en nooit exact hetzelfde zal zijn. 

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 4-6 weken. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een kortere levertijd.

Houd er rekening mee dat de spoedservice wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen zoals DHL, Postnl en de kleurspecialist. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt. Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor kleurcorrectie en/of reparatie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen