QUALITY

Al het haar op de website is (oorspronkelijk) raw virgin hair: chemisch onbewerkt haar, waarbij alle schubben intact zijn en in een richting liggen. Dit is TOP kwaliteit!

Indian vs Vietnamese Hair
Indian hair komt per 100 gram van slechts een haardonor. Dit haar is zeldzaam en van pure kwaliteit. Dit haar is erg sterk en daarom ook zeer geschikt om te (ont)kleuren. Het haar blijft langer goed en zacht van textuur.  Vietnamese hair komt per 100 gram van 2-3 haardonors. Dit haar minder geschikt om te kleuren, omdat het van meerdere donors afkomt. Het voordeel van raw vietnamese hair is dat het double drawn is. Dat houdt in dat het haar volle punten heeft. Na indian one donor hair, is dit de beste haar kwaliteit op de markt.

Wil je niet gaan kleuren? Dan kan je gerust voor de raw vietnamese collectie gaan. Deze collectie is voordeliger en ook van goede kwaliteit. Mocht je willen investeren in de hoogste kwaliteit haar, dat langer meegaat en ook geschikt is voor (ont)kleuren, kies dan ten alle tijden voor de raw indian hair collectie.

Natural vs Steamed Hair
Het is belangrijk om te weten dat Aziatische vrouwen van nature voornamelijk steil haar hebben. Van nature slag of krullen komt weinig voor. Mochten er donors gevonden worden die van nature slag of krullen hebben, zal de prijs van dit haar hoger liggen zijn dit zo weinig voorkomt.

Bij Mibella Hair hebben wij daarom ervoor gekozen om veel wavy/curly textures vanaf steil te creëren door middel van een stoomproces. Dit stoomproces is niet chemisch en ook niet schadelijk voor het haar. Deze textures zijn onder andere: body wave, loose wave, moroccan curly, caribbean curly, kinky curly en kinky straight.

Ook is het mogelijk om zowel een natural wave als een natural curl te kiezen. Deze textures komen origineel van de donor af en zijn onbewerkt. Omdat elke bundel van een enkele donor afkomt, kan de textuur per bundel iets afwijken. Het is daarom aan te raden om bij deze collectie alle bundels in een keer aan te schaffen. Er wordt dan gezorgd dat de bundels die jij neemt zoveel mogelijk op elkaar aansluiten.

Let op: Het bovenstaande geldt alleen bij Mibella Hair. Het kan dus zijn dat je indian hair elders zal vinden, maar dit komt vaak van meerdere donoren en niet van een enkele donor!