Queen B Ombre Frontal Wig

€445,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschrijving

Dit is een ombre wig dat geïnspireerd is door Queen B haar hairstyle!

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Opmerkingen

Houdt er rekening mee met het feit dat een kleuring altijd wat anders uitpakt, en nooit exact hetzelfde zal zijn. 

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 4-6 weken. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een kortere levertijd.

Houd er rekening mee dat de verzending en kleuring wordt uitbesteed en uitgevoerd door externe partijen. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt.

Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor kleurcorrectie en/of reparatie.

| Sabrin

Ik ben zo blij met me haar! Goeie kwaliteit... heb in me 13 jaar verschillende soorten wigs op Weavs gehad ... maar dit was boven me verwachting... en het kleur is precies zoals ik het wou! En het voelt echt heerlijk vol dik lang ... je hebt een vaste klant erbij! UP TOO THE NEXT WIG! Dankjewel voor je goeie service ❤️ Er zijn weinig die het goed kunnen... nogmaals bedankt!!! Vooral voor iemand die een wig verslaving heeft

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen