Raw Indian Natural Curly Lace Frontal

€225,00
Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: 5-7 werkdagen

Let op: Kies je voor 1 donor hair? Dan komt er 25% bovenop de prijs, de totaalprijs wordt pas berekend in de winkelwagen.

Beschrijving

De texture 'natural wave'  houdt in dat de slag origineel van de donor afkomt en 100% onbewerkt is. Hierdoor zal geen enkele bundel hetzelfde zijn, de een zal een wat sterkere slag hebben dan de ander. Omdat al ons haar geïmporteerd word uit India, waar ze voornamelijk steil haar hebben, is natural wave erg zeldzaam. Hierdoor ligt de prijs hoger dan bij onze natural straight texture.

Het is aan te raden om alle bundels in een keer aan te schaffen, er wordt dan gezorgd dat jij bundels krijgt die allemaal op elkaar aansluiten.

Mocht je toch wat meer zekerheid willen over hoe jouw slag exact komt, kan je voor de steamed raw hair collectie kiezen. Textures in die collectie die veel in gemeen hebben met natural wave zijn body wave en loose wave. Deze collectie is daarnaast ook voordeliger, aangezien deze collectie vanuit raw indian straight hair wordt gestoomd.

Deze texture is alleen beschikbaar in de hoogste kwaliteit 1 donor hair. De lace kleur van deze frontal is alleen beschikbaar in medium brown.

Kwaliteit

Voor natural wave bied ik twee opties aan voor kwaliteit, namelijk 2-3 donor hair en 1 donor hair. De naam zegt het al, bij 2-3 donor hair komt een bundel van 2 tot 3 personen. Dit is dus wat lastiger te ontkleuren. Bij 1 donor hair komt een bundel van 1 persoon, dit haar is daarom uitstekend om te kleuren.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen