Raw Indian Natural Curly

€110,00
Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: 7-12 werkdagen

Beschrijving

Raw indian natural curly komt per bundel van slechts een donor en is  100% onbewerkt. De texture 'natural curly'  houdt in dat de krul origineel van de donor afkomt. Hierdoor zal geen enkele bundel hetzelfde zijn, de een zal een wat sterkere krul hebben dan de ander. Omdat al ons haar geïmporteerd word uit India, waar ze voornamelijk steil haar hebben, is natural curly erg zeldzaam. Hierdoor ligt de prijs hoger dan bij onze natural straight texture.

Het is aan te raden om alle bundels in een keer aan te schaffen. Mibella zorgt er dan voor dat je bundels krijgt die zoveel mogelijk op elkaar aansluiten.

Mocht je toch wat meer zekerheid willen over hoe jouw krul exact komt, ga dan voor onze steamed raw hair collectie. Onze steamed raw collectie wordt vanuit raw indian straight hair gestoomd. Deze collectie is daarom voordeliger, aangezien raw indian straight hair in overvloed is. 

Hoeveel bundels heb ik nodig?

Een bundel weegt gemiddeld 95-100 gram. Hoeveel bundels je nodig hebt is afhankelijk van je eigen voorkeur. Maar wat ik adviseer is als volgt:

12 inch t/m 16 inch : 2 bundels of meer
18 inch t/m 26 inch : 3 bundels of meer
28 inch t/m 34 inch : 4 bundels of meer

Welke bundels van jullie steamed hair collectie komen het dichtst bij deze krul in de buurt?

Moroccan curly komt het dichts bij onze raw indian natural curly in de buurt.

| Aimee

Eerste keer dat ik zoveel uitgeef aan haaren. Maar dit was het zeker waard, de krullen zijn zo prachtig en zacht. Ik ondervind geen klitten niks! Ik vind het echt geweldig dankje sgat! <3

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen