Raw Indian Bob Frontal Wig

€335,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschrijving

Natural straight indian hair komt per 100 gram van slechts een donor. Daarnaast is dit haar 100% onbewerkt haar. Dit haar is dus van de meest pure en zeldzame kwaliteit.

De wig op de afbeelding is 14 inch en wordt gedragen door @cjanishaa . Onze bob wigs zijn alleen beschikbaar in de lengtes 8 t/m 14 inch. Het is aan te raden om te kiezen voor '2 bundles volume'. 

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd.

Houd er rekening mee dat de (spoed)service wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt.

Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen