Raw Indian Natural Straight Closure Wig

€295,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Let op: Kies je voor een hogere volume? Dan komt er een percentage bovenop de prijs, de totaalprijs wordt pas berekend in de winkelwagen.

Beschrijving

Natural straight raw indian hair komt per 100 gram van slechts een donor. Daarnaast is dit haar 100% onbewerkt haar. Dit haar is dus van de meest pure en zeldzame kwaliteit.

De wig op de hoofdafbeelding is 22 inch met volume '2 bundles' en wordt gedragen door @eurshanie .

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd.

Houd er rekening mee dat de (spoed)service wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt.

Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

| Sasha

Mijn wig vandaag binnen gekregen, ik kan vertellen dat dit echt kwaliteit is wauw! Gekozen voor snelle levertijd en gewoon op tijd ontvangen. Super!

| .

Blij ermee. De wig is zo natuurlijk, wat ook fijn is dat de randen aan de zijkant niet zichtbaar zijn omdat het haar ietsjes naar binnen genaaid is. Super bedankt

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen