Raw Indian Natural Straight Frontal Wig

€345,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Let op: Kies je voor een hogere volume? Dan komt er een percentage bovenop de prijs, de totaalprijs wordt pas berekend in de winkelwagen.

Beschrijving

Deze frontal wig is de meest gekozen wig op de webshop. Natural straight indian hair komt per 100 gram van slechts een donor. Daarnaast is dit haar 100% onbewerkt haar. Dit haar is dus van de meest pure en zeldzame kwaliteit.

De wig op de hoofdafbeelding is 28 inch met volume '3 bundles' en wordt gedragen door @kell.monte 

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd.

Houd er rekening mee dat de (spoed)service wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt.

Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

| Joy

Echt tevreden ermee, ik heb deze wig nu 1 jaar en ga nu pas de frontal vervangen. Ik ben alleen maar 185 kwijt en mijn wig is weer zo goed als nieuw en kan zeker weer 1 jaar mee. GEWELDIG

| M.V.

Hi girl, wil even laten weten dat ik nog superblij ben net het haar. Iedere keer als ik het was, zit het weer als nieuw!

| Cici

Heeel mooi, blijft shiny en zacht na maaaanden! Aanrader!!!!

| DES

Mooiste wig die ik heb momenteel, blijft zacht en de frontal dunt ook niet snel uit

| Anoniem

Echt blij. Mibella equals good quality . Via via tegengekomen, was even terughoudend ivm prijzen maar zelfs mijn kapper was verbaast over deze kwaliteit. Vind je niet snel op deze haarmarkt. Real Raw Hair en goed geen uitval, klitten TOP

| Melissa

Dit is pas ECHT goed haar. Niet te vergelijken met mijn vorige aankopen bij anderen. Thnx!

5 sterren gebaseerd op 6 beoordelingen