Body Wave Full Lace Wig

€745,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschrijving

Met een full lace wig kun je meerdere haarstijlen creeeren. Zoals een hoge staart omhoog, of vlechten over de gehele cap. Deze full lace wig komt standaard in 150% density , lace kleur medium brown en capsize medium.

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door

Wil je toch een full lace wig met een andere lace kleur, density of capmaat? Neem dan contact op met 0631042000. Er zijn mogelijkheden hiervoor, alleen zijn de levertijden een stuk langer dan normaal.

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd.

Houd er rekening mee dat de spoedservice wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen zoals de zendkoeriers. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt. Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen