Raw Indian Natural Straight Full Lace Wig

€745,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschrijving

Met een full lace wig kun je meerdere haarstijlen creeeren. Zoals een hoge staart omhoog, of vlechten over de gehele cap. Mibella's full lace wigs komen standaard in 150% density , lace kleur medium brown en capsize medium.

De wig op de hoofdafbeelding is 28 inch en wordt gedragen door @kell.monte 

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door

Wil je toch een full lace wig met een andere lace kleur, density of capmaat? Neem dan contact op met 0631042000. Er zijn mogelijkheden hiervoor, alleen zijn de levertijden een stuk langer dan normaal.

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 5-7 werkdagen. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd.

Houd er rekening mee dat de spoedservice wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen zoals de zendkoeriers. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt. Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

| Samantha

Ik heb een wig op maat laten maken, met transparante lace. Nou het was het wachten 100 keer waard. Het haar is zo goed, zelfs mijn kapper zei het. En die zegt dat echt niet zo snel!

Wat ben ik blij na al die jaren miskopen gehad te hebben, Mibella gevonden te hebben! GREAT!

| Naomi

Door vele reviews ben ik Mibella gaan uitproberen. De klantenservice is ten eerste geweldig, ik voelde me eindelijk echt geholpen. Nu draag ik de wig al langer dan een jaar en wat ik kan zeggen het is het investeren echt waard. Mibella gaf eerlijk aan dat een full lace wig meer haaruitval heeft dan een andere soort wig. Maar toch heb ik bijna tot geen haaruitval met deze unit. Ik ben dus heel tevreden en daarom plaats ik binnekort weer een nieuwe bestelling. Harstikke bedankt!!

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen