Raw Vietnamese Natural Straight Frontal Wig

€295,00
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschrijving

Natural straight vietnamese hair komt per 100 gram van 2-3 donors. Raw vietnamese double drawn hair is bekend vanwege de volume door de gehele lengte heen: vol in de punten. Dit haar 100% onbewerkt haar. Dit haar is dus van de meest pure en zeldzame kwaliteit.

Heb je hulp nodig bij de verschillende opties? Neem dan de wig guide door 

Levertijd

De originele levertijd van deze wig is 3-4 weken. Mocht je haast hebben, kun je tegen betaling kiezen voor een snellere levertijd van 2-3 weken.

Houd er rekening mee dat de (spoed)service wordt uitbesteed, en uitgevoerd door externe partijen. Het kan voorkomen dat er bij een of meerdere van deze partijen vertraging plaatsvindt.

Indien je extra hebt betaald voor een snellere levertijd en er niet binnen de afgesproken termijn geleverd kan worden, zal het spoedbedrag teruggestort worden.

Let op: Er is ook een andere versie natural straight op de webshop, namelijk raw indian hair. Deze wig komt met een snellere levertijd van 5-7 werkdagen en kan met spoed versneld worden naar 2-3 werkdagen. Deze wig kun je hier bestellen.

Retourneren

Dit is een wig op maat en kan daarom dus ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Het is uiteraard wel een mogelijkheid om een wig terug te sturen voor reparatie.

 

 

| Miss 17-11-2019 00:38

Enorm blij, ik koos voor natural volume 20 inch. Perfectt!!! Echt goed haar ook. En altijd snel antwoord 24/7. Top!

| Didi 06-11-2019 00:50

Mooii! Lekker vol haar en goede prijs! Ik ben erg goed geholpen dankjewel

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »