Raw Vietnamese Straight Blonde #613

€100,00
Beschikbaarheid: Nabestelling
Levertijd: 5 werkdagen

Raw Vietnamese Straight Hair 

 

Wat is raw hair precies? 

Het is de nieuwe haarweave-mode: raw hair. Maar wat is raw hair precies? Raw hair, vertaald 'rauw haar' betekent dat het haar in pure staat is. Het is namelijk van een donor afgenomen (in tegenstelling tot virgin hair dat van meerdere donoren komt) en vervolgens gewassen en direct weave van gemaakt. Er zijn geen tussenprocessen aan de gang gekomen en ook heeft het haar geen siliconen laag eroverheen.

Met deze raw hair extensions zul je geen last meer hebben van klitten. De haarschubben zijn namelijk intact en in eenzelfde richting. Dit zorgt ervoor dat het haar makkelijk doorkambaar is.

Omdat dit haar zo in pure staat is, kan er ook meer mee gedaan worden. Houd je erg van gekke kleuren en wil je het haar verven? Dan is raw hair de perfecte oplossing.  
 

Raw hair direct geimporteerd uit Vietnam

Waar komt dit haar nou vandaan? Vietnamese hair wordt direct geimporteerd uit Vietnam. Onze leveranciers hebben daar handlangers die langs de dorpen gaan om haar te verzamelen van gezonde vrouwen. Deze vrouwen krijgen daar natuurlijk een mooi bedrag voor terug. Het is dan ook om deze reden dat vietnamese raw hair zo duur is.
 

Levensduur raw vietnamese hair

Vietnamese raw hair kan jarenlang mee. Sommigen zweren er zelfs bij dat hun vietnamese raw hair wel 5 jaar is meegegaan. Dat is de investering zeker wel waard.
 

Double drawn weave bundels 

Deze weave bundels zijn double drawn wat zorgt voor volume. Double drawn betekent namelijk dat het haar van begin tot punt even dik is. Je hebt hier dus geen last van een dunne onderkant en de puntjes hoeven ook nog eens niet geknipt te worden. Met double drawn vietnamese weave bereik je dus de optimale volume!

 

 
 
 

| Charissa 20-07-2017 09:21

Beste blonde weave extensions die ik tot nu toe heb gehad. Super dik en mooi zacht. Ik ben zeer tevreden en kom binnekort 28 inch bestellen!

| Tamara 10-07-2017 12:58

Vriendelijke service. Dit is het beste blonde haar wat ik tot nu toe heb gehad. Super

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »