Over Mibella

Mibella Hair biedt een scala aan alleen de beste authentieke raw virgin hair weaves en wigs. Onze kwaliteit en textuur is superieur en onvergelijkbaar. We zijn uitzonderlijk omdat we ALLEEN raw virgin haar aanbieden met de schubben die van de wortel tot punt in dezelfde richting wijzen. Dit zorgt ervoor dat het haar zich zal gedragen als uw eigen haar en garandeert een lange levensduur.

De prijzen voor authentieke, duurzame, wigs en weaves stijgen elk jaar, evenals de vraag. Daarom voegen de meeste bedrijven die tegenwoordig "authentiek" haar aanbieden synthetische of dierlijke fillers toe om hun winst verder te vergroten. Bij Mibella Hair bieden we alleen de puurste raw virgin hair aan met absoluut geen fillers.

Hoewel we begrijpen dat haarkwaliteit ongelooflijk belangrijk is, weten we ook dat een goede klantervaring even belangrijk is. Daarom bieden wij onze klanten ondersteuning tijdens en na hun aankoop om tevredenheid te garanderen. Onze klanten vertrouwen erop dat wij hen blijven voorzien van ongelooflijke kwaliteit en ondersteuning!