Verzenden en Retourneren

  Placeholder

  Verzenden en Retourneren

  Verzenden:
  Uw bestelling word altijd met een track and trace verstuurd. Op deze manier kunt u uw bestelling volgen tot aan de levering. Wij bieden de mogelijkheid tot een standaard zending met track and trace of een aangetekend pakket met track and trace. Met een aangetekende pakket is jouw bestelling verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging.

  Levertijd:
  Alle producten die in ons magazijn voorradig zijn en op een werkdag voor 15.00 besteld worden, heeft u de volgende dag in huis.  

  Voor producten die niet voorradig zijn, geldt een gemiddelde levertijd van 5-7 werkdagen. Je kunt daarnaast ook kiezen voor spoedlevering.

  Houd er rekening mee dat deze levertijd geldt voor zendingen binnen Nederland.

  Verzendkosten
  :
  Nederland            € 6,95
  Europa                € 14,65
  Wereld                € 25,95 

  Verzending is gratis binnen Nederland boven 50 euro.

  Volgen van uw bestelling:
  Zodra uw pakket is verzonden, krijgt u van ons een trackingnummer per mail opgestuurd. Dit trackingnummer kunt u hier invoeren en zo volgt u de bestelling tot aan de levering.

  Voor internationale pakketjes kunt u hier uw bestelling volgen.

  Retourneren:
  Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heb je recht op bedenktijd. Tijdens deze periode heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Je kunt een overeenkomst ontbinden door binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product op de order schriftelijk of telefonisch aan Mibella Hair kenbaar te maken dat je een of meerdere producten uit de betreffende order wilt retourneren. Binnen 14 dagen na dit telefonische of schriftelijk contact met Mibella Hair, dien je het/de betreffende product(en) retour te zenden naar Mibella Hair. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je zult het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

  Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, zal je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mibella Hair retourneren, conform de door Mibella Hair (online) verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Mibella Hair behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen indien het product door gebruik beschadigd is of er reeds gebruik is gemaakt van diensten of abonnementen.

  Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij wachten met terugbetalen tot het product in goede orde ontvangen is. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

  Alle bestellingen op maat zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Hieronder vallen alle lace wigs, u part wigs en clip ins.

  Annuleren:

  Annuleringen van bestellingen zijn niet mogelijk, tenzij er een vertraging van meer dan 14 werkdagen is opgetreden.

  LET OP: ALLE WIGS ZIJN UITGESLOTEN VAN HET HERROEPINGSRECHT IN VERBAND MET HYGIENE. RUILEN KAN ALLEEN ALS ER EEN FOUT VAN ONZE KANT IS OPGETREDEN. JE BENT ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR DE JUISTE CAPMAAT, LACE KLEUR ETC.

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »