Company Pitch op de HvA

  • Geplaatst op
  • Door Kimberley
  • 0

Vandaag hadden we een company pitch op school. We hadden de opdracht gekregen om voor onze klasgenoten, die zich voordeden als investeerders, een denkbeeldig bedrijf voor te leggen. Je moest in deze pitch uitleggen waarom er in jouw bedrijf geïnvesteerd moest worden. De beste pitch, zou de investering winnen.

Ik besloot natuurlijk om mijn eigen bedrijf te kiezen voor de pitch. Aan het eind vertelde ik dat het geen denkbeeldig bedrijf is, maar dat ik echt in het dagelijkse leven een onderneming run. Ik heb uiteindelijk de company pitch gewonnen. Ze vonden mijn idee echt goed en super leuk dat ik mijn eigen onderneming begonnen ben.

Waren het maar echte investeerders, maar op een dag zal ik het maken!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.