Ter liefdevolle nagedachtenis van Natasja

  • Geplaatst op
  • Door Kimberley
  • 0

Een paar dagen geleden dacht ik aan een lieve klant van mij. Natasja, lang niet gesproken. Hoe zou het met haar gaan? Ik stuurde haar daarom een berichtje om te zien hoe het met haar is. Ik krijg helaas een nare berichtje terug van een dierbare dat ze al een tijd geleden overleden is.

Toen realiseerde ik echt hoe serieus deze business eigenlijk is. Dat er niet alleen mensen zijn die wigs dragen voor de lol, maar er ook velen tussen zitten die verplicht zijn om een haarwerk te moeten dragen. Bijvoorbeeld door chemotherapie of bestraling.

Ik heb van dichtbij kunnen meemaken wat zo een verschikkelijke ziekte met iemand doet en dit wens ik niemand toe. Het doet mij daarom goed dat ik een bijdrage kan leveren aan deze community, en door middel van een haarwerk tenminste een glimlach op hun gezicht kan toveren. En ergens de pijn misschien kan verzachten.

Natasja, je was een lieve meid. Ik kan nog herinneren dat ik een wig voor je kwam brengen en we gezellig gebabbeld hebben. Je stond zo positief in het leven. Begripvol en een schat van een dame. Zo jong al heen gegaan. Rust zacht, lieve Natasja. Ik zal je blijdschap missen 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst en close-up

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.