Het laaste wat ik tegen hem heb kunnen zeggen

  • Geplaatst op
  • Door Kimberley
  • 0

Ik hou van je, voor altijd. Dat is het laatste wat ik tegen hem heb kunnen zeggen. Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn vader verloren aan de gevolgen van kanker. Ik zal echt nooit vergeten wat deze vreselijke ziekte aanricht. Het doet me pijn iedere keer wanneer ik eraan denk.

Om van hem te horen destijds dat hij de enige over was van alle mensen dat in hetzelfde jaar met chemo waren begonnen als hem, was echt verontrustend.

De fysieke pijn was erg, heel erg. Maar de mentale pijn ook. Het deed mijn vader zoveel pijn dat hij zijn zoon, mijn broertje, niet een grote man zou zien worden. Of dat hij nooit opa zou worden. Dat hij niet meer de wereld rond kan reizen zoals hij altijd gewild had.

Mijn vader was sterk. Hij heeft lang gevochten, in totaal vijf jaar lang heeft hij gestreden. Dit is een ziekte, je gunt het echt niemand toe. Zelfs niet je ergste vijand.

Ik wil daarom iedereen sterkte wensen die op dit moment tegen deze vreselijke ziekte vecht, iemand kent die er tegen vecht of een dierbare eraan heeft verloren. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.