Wat motivatie om je doelen te bereiken

  • Geplaatst op
  • Door Kimberley
  • 1

Zoals meesten van jullie weten ben ik al een tijd bezig met mijn eigen onderneming. Ik ben zo trots op mijn voortgang. En ik wilde graag wat motivatie met jullie delen.

Ik ben sinds 2013 bezig met mijn onderneming. Vrijwel altijd wanneer ik anderen erover vertelde, kreeg ik vaak negatief getinte opmerkingen zoals "verdien je wel daarmee dan" of "ik kan mij niet voorstellen dat dat echt verkoopt". Ik werd vaak niet serieus genomen. Maar dat heeft mij gelukkig niet tegengehouden.

Dit schrijf ik dus voor een ieder die bezig is met een plan.

#1 GELOOF IN JEZELF! Jij hebt je eigen succes in handen. En laat een ander dat niet van jou afnemen door negatieve commentaar. Gebruik alle negativiteit om jezelf te bewijzen dat jij het wel kan.

#2 Gebruik je tijd goed! Het is eenvoudig om de gehele dag op social media te zitten, netflixen, feesten of rondhangen. Maar kom je hier echt mee vooruit? Tuurlijk moet je genieten in het leven. Maar vergeet niet dat als je jouw doelen wilt bereiken dat je daar tijd in moet stoppen! Lees boeken, doe zelf-studie, ga naar cursussen en meer! Alleen als je die hard gaat voor wat jij wilt bereiken, zul je het maken! Laat je dus niet teveel afleiden en omring jezelf met likeminded people!

#3 Heb passie voor wat je doet! Het heeft geen zin als je het alleen maar doet voor het geld. Zo word je niet gelukkig.

Ik hoop dat dit jullie enigszins motiveert. En onthoud, het is nooit te laat om te beginnen. Ik wens jullie verder een gezegende zondag 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.