Become a dealer?

 • Voor 16u besteld? Morgen in huis!*
 • Achteraf betalen met Klarna
 • Dé beste kwaliteit van NL

4.8Meer dan 1000 reviews!

REBRANDING | NEW COLLECTION

REBRANDING | NEW COLLECTION

  Kimberley - 23 / Nov / 2019

  Traditionele bruiloft in China

  Dit is ongetwijfeld een van de mooiste ervaringen die ik heb: een traditionele Chinese bruiloft meemaken.

  Traditionele bruiloft in China
  BLOG

  In 2013 begon ik met Mibella Hair. Ik had destijds een Chinese leverancier. Yuling werd toegewezen aan mij als contactpersoon voor wanneer ik een bestelling wilde plaatsen. In de jaren die daarop volgden leerden wij elkaar beter kennen en hebben wij een vriendschap kunnen vormen. Ik was altijd benieuwd naar de Chinese cultuur en vond het leuk dat zij mij daar meer over kon vertellen. Andersom kon ik haar meer over mijn cultuur vertellen, waar zij ook benieuwd naar was.

  Op een gegeven moment veranderde ik van leverancier, maar Yuling en ik bleven altijd in contact. We spraken over van alles met elkaar. Ze vertelde mij over het feit dat in China trouwen erg belangrijk is voor hun sociale status. Toen ik dit jaar hoorde dat zij ging trouwen, was ik dus super blij voor haar. Ik was ook uitgenodigd, en daar moest en zou ik natuurlijk bij zijn!

   

  Er waren drie ceremonies. De eerste ceremonie vond plaats in het huis waar Yuling is opgegroeid. Ze deden allerlei spelletjes. Een spel was bijvoorbeeld dat de bruid haar schoen was verstopt, en dat de bruidegom het in haar kamer moest zoeken. Als laatst vroegen ze toestemming van haar ouders om te mogen trouwen. De tweede ceremonie vond plaats waar de bruidegom was opgegroeid. Bij binnenkomst werden ze ontvangen met vuurwerk. Ook hier werden er spelletjes gespeeld en werd er toestemming gevraagd aan zijn ouders om te mogen trouwen. De laatste ceremonie was de officiële ceremonie. Hierbij gaven ze elkaar het ja-woord en was er een groot feest met veel eten.

   

  Ik nam een vriendin mee en we werden echt met alle liefde ontvangen. Er werd voor ons vertaald wat er gezegd werd, en we hebben een rondleiding gekregen in haar woonplaats Jiaozhou, Qingdao. We hebben daarnaast ook kennisgemaakt met de Chinese keuken. Het was echt mooi om dit mee te maken. Ik ben ook echt dankbaar dat mijn onderneming mij op plekken brengt die ik anders wellicht niet had gezien.

   

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Grand Opening Mibella
   19 / Sep / 2020

   Kimberley - 23 / Nov / 2019

   Grand Opening Mibella

  • Blijf altijd in jezelf geloven!
   01 / Aug / 2020

   Kimberley - 23 / Nov / 2019

   Blijf altijd in jezelf geloven!

  • Het is een verdrietige dag
   03 / Jul / 2020

   Kimberley - 23 / Nov / 2019

   Het is een verdrietige dag

  • Black Friday & Cyber Monday Sale 2019 was een succes!
   04 / Dec / 2019

   Kimberley - 23 / Nov / 2019

   Black Friday & Cyber Monday Sale 2019 was een succes!

  • Traditionele bruiloft in China
   23 / Nov / 2019

   Kimberley - 23 / Nov / 2019

   Traditionele bruiloft in China

  • Het laaste wat ik tegen hem heb kunnen zeggen
   31 / Oct / 2019

   Kimberley - 23 / Nov / 2019

   Het laaste wat ik tegen hem heb kunnen zeggen

  • Ter liefdevolle nagedachtenis van Natasja
   15 / Apr / 2019

   Kimberley - 23 / Nov / 2019

   Ter liefdevolle nagedachtenis van Natasja

  • Wat motivatie om je doelen te bereiken
   17 / Mar / 2019

   Kimberley - 23 / Nov / 2019

   Wat motivatie om je doelen te bereiken

  • In strijd tegen borstkanker
   07 / Apr / 2017

   Kimberley - 23 / Nov / 2019

   In strijd tegen borstkanker

  • Company Pitch op de HvA
   08 / Dec / 2015

   Kimberley - 23 / Nov / 2019

   Company Pitch op de HvA

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  Mibella Hair / - Reviews @
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »